Zīmola «Ziggy’s Chilie’s» debija izstādē
Šā gada 18. februāra «Liesmā» rubrikā «Mājā un sētā» publikācijā «Paša izdomāts, izaudzēts un arī saražots» iepazīstinājām ar Rūjienas mājražotāju, čili piparu audzētāju un pārstrādātāju ZIGMĀRU JESKI.
Nu mums ir iemesls vēl vienai intervijai, jo gados jaunais uzņēmējs ar savām asajām piparu mērcēm nesen bija uzaicināts piedalīties starptautiskās izstādes «Rīga Food 2022» īpašajā – inovatīvo produktu – stendā.
Jau labu laiku pirms izstādes tās mājas lapā par inovāciju stendu bija lasāma šāda interesanta informācija: «Izstādē būs arī jaunumi aso ēdienu cienītājiem. Patērētājiem jau zināmajām «Ziggy’s hot sauce» asajām mērcēm ar viskiju un šokolādi nu ir piebiedrojušies vēl divi šā zīmola jaunākie produkti: marinēti halapenjo pipari un ekstrēmi asā mērce «Dna Changer», kuras īpašās garšas un asuma veidotājs ir viens no pasaulē asākajiem pipariem «Carolina Reaper», ko audzē Rūjienā».
VĒRTĪGA PIEREDZE. Mājražotājs Zigmārs Jeske (no labās) starptautiskajā pārtikas izstādē «Rīga Food 2022» ne tikai atbildēja uz neskaitāmiem apmeklētāju jautājumiem, bet arī aktīvi piedāvāja Rūjienā ražotās produkcijas degustāciju. Foto no Zigmāra Jeskes personiskā arhīva
Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv