Kopā ar bērniem mācās un izšuj

- 8.Septembris, 2014
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Mūsu skolotājiem ir daudz talantu, — augusta nogalē atgādināja Jura Neikena Dikļu pamatskolas direktore Lāsma Žagota, novada domes un Izglītības pārvaldes speciālistus vedinot iepazīties ar 1. klases audzinātājas un mājturības skolotājas GUNTAS KRĒSLIŅAS darba telpām, kurās goda vietā likti arī skolas meiteņu rokdarbi.

Tas, skolai sākoties, mudina iepazīties ar skolotāju Guntu Krēsliņu. Ir sporta diena, un arī viņas pirmklasnieki rosās dažādās aktivitātēs, laiku pa laikam atskrienot līdz audzinātājai un uzdāvinot ābolīti.

«Pagājušajā gadā bija 12 pirmklasnieki, šogad esam 8.» Skolotājas atbilde uz jautājumu, kuro gadu viņa atkal audzina pirmo klasi, mazliet pārsteidz: «Šī ir tikai mana trešā pirmā klase, kaut gan skolā esmu jau trīsdesmito rudeni. Ilgu laiku skolas 1. klase bija bērnudārzā, tāpēc tas skaitlis tik mazs.» Viņa smaidot pastāsta, ka mājturību apguvusi kā papildu specialitāti, jo arī pašai patīk rokdarbi, un skolā bijusi vajadzība pēc šī priekšmeta skolotājas.

JAUNS GADS SĀCIES! Skolās laiku skaita pēc 1. septembra kalendāra. Jura Neikena Dikļu pamatskolā šogad 1. klasē mācās 8 skolēni. Kopā ar viņiem diendienā ir skolotāja, čakla rokdarbniece Gunta Krēsliņa.Jāņa Līgata foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru