Aizvadīta fermentēšanas meistarklase

- 18.Jūnijs, 2025
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Ceturtdien, 12. jūnijā, Valmieras tehnikumā sadarbībā ar veselīgu našķu radītavu «Labas saknes» notika fermentēšanas meistarklase kopā ar garšradi Dainu Eglīti-Antonu.

Dalībniecēm bija iespēja uzzināt par fermentētu produktu ietekmi uz veselību un ķermeni kopumā, kā arī par fermentēšanu kā tādu, arī iegūt zināšanas, kā to pareizi darīt. Meistarklases laikā bija iespējams degustēt fermentētu burkānu sulu, griķu kefīru, fermentētus sīpolus, redīsus, topinambūrus, ābolus, ķiplokus medū… Protams, dalībniecēm pašām bija iespēja iemēģināt roku dārzeņu fermentēšanā, tiesa gan, gala iznākums būs zināms tikai pēc ilgāka laika, kad būs noticis fermentācijas process.

KATRA MEISTARKLASES DALĪBNIECE varēja sagriezt un salikt burciņā dārzeņus, ko pašas vēlas nogaršot. Ārijas Romanovskas foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru