Ziedotais ir ceļā uz Ukrainu

- 25.Septembris, 2024
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Divas automašīnas, droni un degvielas kannas ir Valmieras novada iedzīvotāju sarūpētais, lai tuvinātu Ukrainas uzvaru karā. 

«Saprotam, ka tas ir piliens okeānā, bet bez katras un vienas ūdens lāses arī okeāna nebūtu,» sacīja klātesošie, kas, sakot paldies ziedotājiem un slavējot Ukrainas aizstāvjus, pagājušajā nedēļā Rīgā nogādāja divus transporta līdzekļus, kas pievienosies konvojam, un šajās dienās ziedotās mašīnas, droni un par ziedoto iegādātās degvielas kannas jau tiks nodotas Ukrainas armijas karavīriem. 

Pati labākā ziņa ir tā, ka Latvijas un Valmieras novada cilvēki nekļūst vienaldzīgi, kara nogurdināti un turpina ziedot kaut pa eiro, lai tuvinātu Ukrainas uzvaras dienu. 

Konkrēto ziedojumu akciju organizēja Valmieras novada fonds un Ukrainas Mazo pilsētu asociācija, kuras pārstāvniecība ir atvērta un darbojas Valmierā, kā arī Valmieras Attīstības aģentūra. Valmierā un novadā ir notikuši vairāki pasākumi, kad paši ukraiņi uzrunājuši līdzcilvēkus, lai atbalsta karavīrus, kas aizstāv viņu tēvzemes neatkarību un brīvību.

KOPĀ PAR UKRAINAS UZVARU! Šī pārliecība ir ziedojumu akcijas rīkotājiem un ziedotājiem. Lai tuvinātu Ukrainas uzvaru, par 5 tūkstošu eiro ziedojumiem sarūpēts vajadzīgais Ukrainas aizstāvjiem, kas brīvību un neatkarību aizstāv frontes pirmajā līnijā. Autores foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru