Meitene formā

- 31.Jūlijs, 2024
Valmierietis
Laikrakstā

Kā jūs iepazīstinātu ar sevi?

Es dienu Nacionālo Bruņoto Spēku sauszemes brigādē Ādažos un esmu brīvprātīgā valdes locekle Latvijas Skautu un gaidu centrālajā organizācijā, divus gadus tajā biju valdes priekšsēdētāja.

Brīvajā laikā ikdienā man patīk būt kustībā — trenējos, piedalos triatlona sacensībās, tas ietver  peldēšanu, riteņbraukšanu un skriešanu. Grūti pieturēties tikai pie vienas intereses, bet triatlons  apvieno visas trīs. 

Tur gūtas arī uzvaras... 

Visvairāk pašai pār sevi (smejas)! Esmu bijusi godalgotās vietās Latvijas čempionātā triatlonā. Jā, pusē no Iron Man pagājušajā un aizpagājušajā gadā Smiltenē. Tas ir izaicinošs distances garums — jānopeld gandrīz divi kilometri, jānobrauc 90 kilometru un pusmaratons jānoskrien.

Darbs, ko darāt pašlaik, bija bērnības sapnis ?

Nē. Neatceros, ka būtu sapņojusi par kādu vienu konkrētu profesiju. Bērnībā gan vēl pirms skolas mana mīļākā grāmata bija pasaules ģeogrāfijas atlants, man likās, ka es gribētu būt pasaules apceļotāja... Piedzīvojumu kāre, jā. Man liekas, šodien ir daudz iespēju pasauli apceļot! Esmu daudz kur bijusi, bet tas vairāk ir vaļasprieks, ne dzīvesveids.

Tātad dzīvesveids, — kāda ir jūsu ikdiena?

Pašlaik esmu vasarniece, baudu brīvdienas, atvaļinājumu, bet darba ikdiena ir Ādažu militārajā bāzē, 1. mehanizētā kājnieku bataljona kaujas atbalsta rotā.

Ikdiena — ļoti dinamiska! Katra diena ir citāda: vienā slīpējam savas prasmes, karavīra iemaņas, citā galvenais ir sevis fiziskā pilnveidošana, treniņi, tad ekipējuma un tehnikas pārbaudes, mācības un gatavošanās tām, nedēļa mežā. Ikdiena ir ļoti dažāda, un tas man patīk. Dienas paiet ātri un interesanti!

PAULĪNA  LATSONE. Mārtiņa Brūniņa  foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru