Lepojas ar paveikto, stāsta par sevi

- 31.Jūlijs, 2024
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Valmieras pilsētas svētku tirdziņā pārdevēju un pircēju netrūka. Visa bija tik daudz, ka varēja apjukt no košuma, smaržām un garšām. Taču kaut kas bija arī pirmoreiz. Pirmoreiz svētku laikā  plašajā Rīgas ielā tirgojās atbalsta centra «Solis» komanda. 

«Bija pircēji, bija interese par mūsu piedāvājumu. Tirdziņos iet arvien labāk, paši arī saprotam, kā vislabāk veidot piedāvājumu. Sākotnēji gribējās parādīt un pārdot visu, ko spējam izveidot, ražot un radīt, tagad veidojam tādu kā kolekciju piedāvājumu. Valmieras tirdziņā izrādījām jauno T-kreklu līniju «O, tev foršs krekls!», bija arī ekoprinta izstrādājumi, jo arī šo veidu mūsu jaunieši apgūst nodarbībās,» stāstīja atbalsta centra «Solis» vadītāja Ina Miķelsone un lepojās, ka centrā, kur ikdienā atbalstu saņem cilvēki ar garīgās attīstības traucējumiem, top lietas, kuras daudzi labprāt sauktu par profesionāļu radītām.

SOLI PA SOLIM uz labāku dzīvi, pretim izpratnei un patiesi iekļaujošai sabiedrībai. Biedrības «Latvijas Samariešu apvienība» atbalsta centra «Solis» komanda varēšanu parāda Valmieras pilsētas svētku tirdziņā.  Komandā «Solis» vadītāja Ina Miķelsone (no labās) un centra nodarbību vadītājas Kaija Kalēja un Rebeka Miķelsone. Ārijas Romanovskas foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru