Valmiera – tas ir nopietni!

- 19.Jūnijs, 2024
Valmierietis
Laikrakstā

Šoreiz – daži spilgti atmiņu graudi kopā ar šodienas un rītdienas Valmieras un visa Valmieras novada vērtējumu, ko sanāca dzirdēt 4. jūnijā, kad viesnīcā Wolmar bija kopā pulcējusies kādreiz ļoti ietekmīga organizācija – Valmieras rajona direktoru padome.

Kundzes un kungi ar lielu dzīves pieredzi piedzīvoja priecīgus atkalredzēšanās mirkļus, risinājās arī pa dažam labam ļoti interesantam atmiņu stāstījumam. Lūk, daži fragmenti, manuprāt, zīmīgi un pamācoši joprojām.

Atis Sausnītis, savulaik Valmieras rajona patērētāju biedrības priekšsēdētājs, vēl uzņēmējs, arī ekonomikas ministrs: «Es arī savā ziņā esmu Valmierā iefiltrējies, kaut esmu no Smiltenes. Jāteic atklāti, Valmiera, un es teikšu vienkāršiem vārdiem, Valmieras grupējums ir ietekmīgākais grupējums joprojām Latvijā. Vislabākajā nozīmē!

KĀDA BŪS DARBA KĀRTĪBA? Mirkli pirms atmiņu pēcpusdienas sākuma par svarīgām lietām diskutē (no kreisās) Valmieras novada domes priekšsēdis Jānis Baiks un Valmieras rajona direktoru padomes priekšpēdējais vadītājs Arvīds Kaļva. Autora foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru