Trostjaņecas mērs apciemo Valmieru

- 29.Jūnijs, 2022
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Pirmsjāņu laikā Sumu apgabala Trostjaņecas pilsētas mērs Jurijs Bova bija ieradies mūsu pilsētā, lai teiktu paldies novada iedzīvotājiem un uzņēmumiem par atbalstu.

Tieši Valmieras novads vāca ziedojumus karā izpostītajai Trostjaņecai, un jūnija sākumā iedzīvotāju saziedotais tika savietots sabiedriskā transporta autobusā, lai pašu braucamrīku un visu vajadzīgo nogādātu Ukrainā. 

Viesojoties Valmierā, Trostjaņecas mērs Jurijs Bova teica personīgu paldies ikvienam valmierietim un novadniekam par sniegto palīdzību. 

Ciemošanās laikā J. Bova iepazinās ar vairākiem Valmieras attīstības projektiem, vērtējot, ka mūsu pieredze un idejas noderēs Trostjaņecas infrastruktūras atjaunošanai. Viesim tika izrādīta katlumāja Dakstiņu ielā, viņš apmeklēja arī J. Daliņa stadionu, kā arī Vidzemes slimnīcu.

APCIEMO VALMIERU, lai pateiktu personīgu paldies. Trostjaņecas pilsētas mērs Jurijs Bova, Ukrainas Mazo pilsētu asociācijas izpilddirektore Oksana Kiriļuka un Valmieras novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Baiks ir gandarīti par tikšanos un tālāku sadarbību. Foto no pašvaldības arhīva


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru