Sajūtu parku bauda vietējie un ciemiņi

- 5.Jūlijs, 2018
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Valmieriešiem iecienītā, pareizi attīstītā pastaigu vieta kļuvusi par pieprasītu tūrisma objektu.

Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parku brīvdienās apmeklē lieli un mazi. Tā ir laba atpūtas vieta ģimenēm, bet gadās, ka piestāj tūristu autobusi, jo ziņa par to, ka netālu no pilsētas centra ir izcila iespēja aktīvi atpūsties pie dabas krūts, daudzus tūristus neatstāj vienaldzīgus.

«Pirms pāris nedēļām Sajūtu parku iepazina 60 skolotājas no Valgas. Vai mums nav pamata cerēt, ka, sākoties jaunajam mācību gadam, pie mums ciemos atbrauks arī igauņu skolēnu grupas?» smaidot stāstīja Sajūtu parka sabiedrisko attiecību speciāliste Ieva Gredzena, uzverot, ka Baskāju taka, Piedzīvojumu taka kokos ir tūristu un arī vietējo iecienīta pastaigu, atpūtas un izklaides iespēja.

Ievas teikto apstiprina arī «Liesmas» uzrunātā Kaili no Tartu. Ģimene pagājušajā svētdienā atpūtās Valmierā, spītējot drēgnajiem laika apstākļiem.

«Mūsu pusaudžiem interesē aktīva atpūta. Izstaigāja taku kokos. Mēs neesam pirmo reizi Valmierā, bet šajā atpūtas vietā gan,» tā Kaili, stāstot, ka viņai un vīram ir atvaļinājums un vairākas dienas nolēmuši pavadīt Latvijā, aizbraukt arī līdz Rīgai, kurā valda Dziesmu svētku gaisotne.

PIEDZĪVOJUMS ir vasarā brist pa gurkstošu sniegu. Baskāju takā jauna sniega diena būs Valmieras pilsētas svētku laikā. Foto no Sajūtu parka arhīva


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru