Deputāts siena pļavā

- 13.Jūlijs, 2017
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Uģis Lapenass ir viens no trim jaunpienācējiem, kuri pēc pašvaldību vēlēšanām sākuši deputāta darbu Mazsalacas novada pašvaldībā.

AR SAVU SAIMNIECĪBU vien nepietiktu, lai bērnus izskolotu, — saka zemnieks un pašvaldības deputāts Uģis Lapenass, kurš strādā arī algotu darbu «Lauksalacā». Siena laikā daudz palīdz pieaugušie dēli Edgars un Armands. Alekseja Koziņeca foto

Uģis ir zemnieks, kura saimniecības darbības pamatnozare ir gaļas lopu audzēšana. Kad viņu kopā ar dēliem Edgaru un Armandu satiekam siena pļavā, viņi saka: «Esam noķēruši to brīdi, kad varbūt paspēsim sagatavot arī siena rulonus, ne tikai skābbarību.» Siena laiks sācies vēlu, jo vasara auksta un lietaina.Tajā pašā laikā Uģis spriež, ka ar  saimniekošanu paša saimniecībā vien būtu par maz, lai bērnus, kuru ģimenē trīs, izskolotu, un viņš strādā arī algotu darbu kooperatīvajā sabiedrībā «Lauksalaca». «Jā, par traktoristu,» nosaka Uģis, uzsverot, ka ir ļoti svarīgi, lai laukos būtu darbs. Starp citu, arī vēlēšanu kandidātu sarakstā, norādot darāmo, Uģis bija rakstījis — traktorists.Kāpēc viņš kandidējis?


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru