Atsaukušies uz mudinājumu atvērt skapi

- 24.Maijs, 2017
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Koncertzālē «Valmiera» jau vairākkārt noticis pasākums «Atver skapi», kura laikā var pārdot un iegādāties labas, kvalitatīvas lietas.

«Sieviešu, vīriešu, bērnu apģērbi, apavi, aksesuāri, rotaļlietas. Svarīgi, lai mūsu tirdziņā pārdotu mantas, kas ir labā stāvoklī. Cenu nosaka pārdevējs. Var notikt kaulēšanās,» tā tirdziņa «Atver skapi» būtību skaidroja koncertzāles «Valmiera» projektu vadītāja Laura Melbārde, atzīstot, ka ideja par pasākumu nākusi neviļus. Latvijā jau plašu popularitāti guvusi līdzīga aktivitāte «Andele – mandele», kad tirgošanās notiek arī reģionos, bet dižtirgus Rīgā, Ķīpsalā.

«Mūsu tirdziņš notiek apmēram četrreiz gadā, kārtējai sezonai beidzoties, kad var lietas iztirgot, lai iegādātos jaunas. Iepriekšējā reizē tirgus notika iekštelpās un zāle bija pilna ar tirgoties gribētājiem un pircējiem. Šodien svētdiena, silts laiks, varbūt ģimenes izvēlējušās citas iespējas, tāpēc tirdziņš mazāks, bet tāpat satiekam valmieriešus, arī cilvēkus no Smiltenes, Cēsīm, kas ierasti piedalās «Atver skapi»,» sacīja Laura Melbārde.

VISMAZ ČETRREIZ GADĀ Valmierā notiek tirdziņš «Atver skapi», kurā kvalitatīvas lietas tirgo un vēlas iegādāties ne tikai valmierieši, bet arī taupīgi ļaudis no kaimiņpilsētām un novadiem. Foto no personiskā arhīva


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru