Jaunieši iepriecina vecākus

- 19.Maijs, 2017
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Teātra izrāde, muzikāls priekšnesums, cienāšanās — tā dienas centrā jauniešiem ar īpašām vajadzībām «Stropiņš» tika svinēta Ģimenes diena.

Ģimenes, kuru atvases centrā radoši pavada darba dienas, ir ļoti apmierinātas ar piedāvāto pakalpojumu, kas ir milzīgs atbalsts ģimenēm, lai vecāki varētu turpināt aktīvu dzīvi, būt darba attiecībās, bet jaunieši, kuriem nereti pieaugušā klātbūtne nepieciešama teju 24 stundas diennaktī, var apgūt daudz jauna un darīt lietas, kas pašus aizrauj — apgūt dažādas sadzīves iemaņas, muzicēt, dejot, sportot.

Valmieriete Sandra Mauriņa ir 29 gadus vecā Artūra mamma un viena no daudzajām mammām, kuru «Liesma» satika todien, kad mātes un ģimenes vērtības tika liktas pasaules centrā. Artūrs tikko mammai bija uzdāvinājis paša gatavotu, izlocītu un līmētu ziedu pušķi, uzrakstījis apsveikuma kartīti un rādījis, ko jaunu apguvis, kā laiku pavada kopā ar vienaudžiem.

«Mammai būt ir liels prieks, lai kādas bērniem arī gadās veselības problēmas. Iesākumā bija grūtāk, bet nācās to pieņemt, jā, iemācījāmies ģimenē sadzīvot ar notikušo. Artūrs tāpat ir apmeklējis bērnudārzu, mācījies speciālajā skolā, mājmācībā, Dauguļos pabeidza arī to mācību gadu, kad vajadzēja apgūt profesionālās iemaņas.

TEĀTRA SPĒLĒŠANA ir viena no radošajām nodarbēm, kas «Stropiņa» jauniešus aizrauj. Jāņa Līgata foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru