Izklaides parks būs vaļā

- 28.Aprīlis, 2017
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Jūnijā bērnu pūļi steigs uz Lielvārdes pusi, jo tur uzbūvēts tematiskais izklaides parks «Avārijas brigāde».

Jau no 22. maija parks būs atklāts pieteiktajām skolēnu grupām, bet jūnijā — visiem interesentiem.

Parka veidotāju — SIA «Latvian amusement agency» — mērķis ir izveidot Baltijā populārāko tematisko izklaides parku ģimenēm ar bērniem.

«Laikmetā, kad tik maz laika pavadām kopā, vēlamies radīt drošu vidi, kur ģimenes var atpūsties kopā. Vecāki baudīt ērtu atpūtu un bērni izklaidēties. Tā, lai jautri un interesanti ir ne tikai bērniem, bet arī pieaugušajiem,» teikuši «Avārijas brigādes» realizētāji un 25 hektāru lielā teritorijā ierīkojuši dinozauru taku, reiz tik populārās multfilmas «Avārijas brigādes» varoņu pilsētiņu, cālis.lv stāstu taku, virvju trasi, bet, plānojot attīstību, paredzēts, ka nākamajā sezonā atrakciju klāsts vēl un vēl tiks papildināts, jo tiks izveidota akmens laikmeta apmetne, mazā autoskola bērniem un kādā laukumā būs atrakciju parks ar karuseļiem.

Izklaides parka veidotāji apzinājuši, ka šādas iespējas ģimenēm ar bērniem Latvijā trūkst, tāpēc, gandrīz vai neticami, bet nepilnu divu gadu laikā ir radīta teritorija, kas sauks pie sevis tūkstošiem ģimeņu no Latvijas un Baltijas valstīm.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru