Elīna Zelča — jauno Latvijas līderu vidū

- 23.Septembris, 2016
Izglītība
Laikrakstā

Biznesa izglītības biedrība Junior Achievement Latvija (JAL) Līderu programmas noslēguma pasākumā sveica 16 programmas absolventus, pasniedzot jaunā Latvijas līdera sertifikātu. Viņu vidū Valmieras tehnikuma grāmatvedības 4. kursa audzēkne ELĪNA ZELČA.

Šoruden sāksies Līderu programmas trešais gads. Tās mērķis ir iesaistīt talantīgus jauniešus, radot viņiem iespēju gada laikā pilnveidot savas līdera dotības dažādās meistarklasēs, kā arī iegūt daudz noderīga no saviem mentoriem — valstī pazīstamiem uzņēmumu vadītājiem un savas jomas līderiem. Programmas mentoru vidū ir tādas Latvijā pazīstamas personības kā Dana Reizniece-Ozola, Juris Gulbis, Irīna Pīgozne, Ģirts Rungainis u.c. Valdes priekšsēdētājs Jānis Krievāns norāda: lai sasniegtu izcilību, ir ne tikai jāiegūst zināšanas skolas solā, bet arī jāmācās no labākajiem, kas jau ir pierādījuši savu prasmi vadīt un iedvesmot darba kolektīvu. Tieši tāpēc Līderu programma piedāvā jauniešiem mācīties no patiesiem politikas, uzņēmējdarbības u.c. nozaru speciālistiem, motivējot jauniešus ar domu, ka nākotnē viņi pāraugs savus skolotājus un spēs pierādīt sevi ne tikai Latvijas, bet arī Eiropas un pat pasaules līmenī. Vienlaikus JAL ar šīs programmas palīdzību vēlas rosināt diskusiju par to, kādi līderi nepieciešami Latvijai nākotnē un ar ko tie atšķirsies no šodienas līderiem.

NOTIKUMS Valmieras tehnikuma 4. kursa audzēknes Elīnas Zelčas dzīvē ir Junior Achievement Latvija Līderisma programmas sertifikāta saņemšana. Attēlā kopā ar savu tehnikuma skolotāju Agitu Šamšeli un direktoru Ēriku Spuriņu.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru