Uz «Frēzes kausu» — ar jauniem zābakiem

- 14.Jūnijs, 2016
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Par tradicionālām mūspusē kļuvušas sacensības, kurās ugunsdzēsēji cīnās par «Frēzes kausu». Jau otro gadu tajās piedalīsies arī Bērzaines brīvprātīgo ugunsdzēsēju komanda.

Gatavojoties šim notikumam, bērzainieši saņēmuši novada pašvaldības finansiālu atbalstu un pasūtījuši divus pārus ugunsdzēsēju zābaku.  «Tie ir speciāli zābaki, ar kuriem droši var iet dzēst ugunsgrēku. Katrs pāris maksā 127 eiro, bet šie izdevumi noteikti atmaksājas — apavi aizsargā no uguns, elektrības, ar tiem var kaut pa naglām staigāt. Jaunos zābakus ceram saņemt jau pēc Jāņiem,» skaidro Bērzaines pagasta pārvaldes pārvaldnieks Atis Keziks, solot, ka noteikti braukšot savējos atbalstīt.

«Frēzes kauss» šogad 23. jūlijā notiks Naukšēnos.

Stāsta brīvprātīgo ugunsdzēsēju komandas organizators, ugunsdzēsības mašīnas šoferis un uzturētājs, komandas biedru skolotājs Edijs Laiviņš: «Viena no disciplīnām sacensībās būs apģērbšanās formā uz ātrumu. Šos jaunos zābakus var ļoti ātri uzvilkt, jo tiem ir speciālas lencītes. Līdz šim bērzainieši startēja ar gumijas zābakiem, kuru uzvilkšana aizņēma lielāku laiku.

BĒRZAINIEŠI GATAVI STARTĒT. Par gaidāmajām ugunsdzēsēju sacensībām stāsta Edijs Laiviņš un Atis Keziks. Jāņa Līgata foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru