Novadā viss notiek

- 12.Maijs, 2016
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Gada sākumā Beverīnas novada pašvaldības domē nomainījās vadība, gandrīz vienlaikus izpilddirektora amatā tika ievēlēta EGITA BIŠA. Ar sevi iepazīstinot, viņa pastāstīja: «Pašvaldībā strādāju kopš 2008. gada janvāra, Kauguru pagastā biju grāmatvede-kasiere. Izveidojoties novadam, grāmatvedība pārgāja uz Brenguļu pagastu, kur kādu laiku aizvietoju ekonomisti, bet, kad atgriezās iepriekšējā darbiniece, atsāku strādāt par grāmatvedi, pēc tam atkal biju ekonomiste, un Beverīnas novada pašvaldības izpilddirektore esmu kopš februāra.»

Mans priekšstats par šo amatu ir, ka izpilddirektoram jābūt visās jomās zinošam. Vai sievietei tas nav par grūtu?

Strādājot par ekonomisti, visu laiku esmu bijusi ciešā saiknē ar iepriekšējo izpilddirektoru, tāpēc pašvaldības darba būtība man ir zināma. Mums ir pietiekami laba, spēcīga komanda, kas palīdz strādāt. Arī ar domes priekšsēdētāju Māri Zvirbuli ir ideāla sadarbība. Protams, kā tas ir jebkurā darbā, gadās arī šādi tādi šķēršļi. Bet, ja ir vadības un pārējo kolēģu atbalsts, visu var atrisināt.

Kas, nomainoties domes priekšsēdētājam, pašvaldības ikdienas darbā ir mainījies?

Man šķiet, ka darbinieki ir atsaucīgāki, jo ir apmierināti ar Māra Zvirbuļa vadības stilu. Darba vide ir mierīga, tajā pašā laikā novadā viss  notiek.

Kas Beverīnā pašlaik aktuālākais?

Viena no pašām galvenajām aktualitātēm atbilstoši novada attīstības programmai ir grants ceļu seguma atjaunošana. Piedalāmies Eiropas projektā, un pašlaik tiek kārtota dokumentācija.

EGITA BIŠA. Jāņa Līgata foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru