Amatpersonu deklarācijās ieskatoties

- 6.Aprīlis, 2016
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Noslēgusies valsts amatpersonu deklarāciju iesniegšana par 2015. gadu, un sabiedrībai atkal ir iespēja iegūt informāciju par vietējo amatpersonu finansiālajām darbībām. Šoreiz «Liesma» pievērsīsies pašvaldību vadītāju un viņu vietnieku deklarācijās norādītajam, tostarp nosaucot arī šo publisko personu amatus.

Sākšu ar MAZSALACAS novada pašvaldības domes amatpersonām.

2015. gadā novada pašvaldības domes priekšsēdētājs HARIJS ROKPELNIS vienlaikus ir arī Vidzemes plānošanas reģiona Attīstības padomes loceklis, biedrības «Valmieras – Gīterslo reģionu sadarbībai» valdes loceklis, LR Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Uzraudzības komitejas pārstāvis, novada pašvaldības muzeja krājuma komisijas loceklis, kā arī Eiropas Padomes Vietējo un reģionālo pašvaldību kongresa Vidzemes novadu pastāvīgais pārstāvis.

Pagājušajā gadā Mazsalacas novada pašvaldībā Rokpelnis nopelnījis 14970 eiro.

Rokpeļņa vietnieks ANDRIS LAUZNIS pērn pildījis SIA «X centrs» valdes priekšsēdētāja pienākumus, «Pēdu nav» valdes locekļa, SIA «Latviešu Radio Mazsalaca» valdes locekļa, kā arī šī radio likvidatora pienākumus. Apskatāmajā periodā Lauznim pieder zemes īpašumi Valkas pagastā, zemes un nekustamais kopīpašums Mazsalacā un īpašums Skaņkalnes pagastā, kā arī dzīvoklis Skaņkalnes pagastā. Lauznim pieder 10 kapitāla daļas SIA «X centrs», kā arī vairāki transporta līdzekļi — 1986. gada auto VW Golf, mopēdi 2006. gada Peugeot XPS TL un 1994. gada Honda Dio, 1995. gada motocikls Panonija, 1995. gada automašīna VW Passat Variant un 1999. gada auto piekabe RB 81012.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru