Ja prioritāte ir arī izglītība

- 23.Februāris, 2016
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Droši var apgalvot, ka 2016. gada 18. februāris ir paliekoši ierakstīts Naukšēnu vēsturē. Klātesot novada vadībai, vidusskolas pedagogiem, vecākiem un jo kuplam skaitam bērnu, aplausiem skanot, tika pārgriezta lente pretī durvīm, aiz kurām atrodas krāsaini koša, silta, mājīga zināšanu un jaunu prasmju pasaule. Ar naukšēniešu lielo notikumu tuvāk iepazīstina Naukšēnu novada vidusskolas direktore AIGA STIERE:

«Atklājam skolas piebūvi, kurā daudzus gadus visa apbūve tā arī nebija pabeigta un neizmantota. Ar novada pašvaldības deputātu lēmumu tika piešķirts finansējums piebūves remontam. Rezultātā tagad ir apgūti tās trīs stāvi. Vienā no tiem iekārtoti mājturības un jaunāko tehnoloģiju apguves kabineti, mācību virtuve ar modernāko aprīkojumu, kā arī rokdarbu klase. Visu vidus stāvu esam atvēlējuši pirmsskolas triju grupiņu bērniem, tās ir trīs dažādas mūsdienīgi iekārtotas un aprīkotas telpas. Pirmsskolas bērni līdz šim atradās divās dažādās vietās: mūsu skolas sētas mājā un arī kultūras namā. Tagad visi būsim zem viena jumta, un tas tikai uzlabos darba kvalitāti. Atrasta vieta arī metodiskajam kabinetam audzinātājām — pietiekami plaša telpa, lai būtu kā radīta arī sadarbībai ar  bērnu vecākiem. Iekārtojām kabinetu arī logopēdam ar visu tā darbam nepieciešamo aprīkojumu. Piebūves pagraba stāvā savukārt tagad atradīsies plaša trenažieru zāle, kas vēl pilnībā nav aprīkota. Turpat ir arī zēnu mājturības klases ar darbgaldiem, iekārtām, instrumentiem un jaunākajām tehnoloģijām.

PRIEKS. Sajūsmu par jaunajām, košajām, moderni aprīkotajām  pirmsskolas grupiņu telpām pauda daudzi, arī paši mazākie naukšēnieši un viņu vecāki. Ārijas Romanovskas foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru