Beverīnas novada groži — Mārim Zvirbulim

- 17.Februāris, 2016
Pilsētās un novados
Laikrakstā

«Liesma» jau ziņoja, ka viņnedēļ Beverīnas novada pašvaldības deputātiem pēc domes priekšsēdētāja Sandra Brālēna atbrīvošanas no amata par jaunu priekšsēdētāju neizdevās vienoties. Vakar notika pēc kārtas otrā domes ārkārtas sēde, kurā deputātiem atkal bija jāizvirza domes priekšsēdētāja kandidatūras un jānobalso par vēlamo.

Uz sēdi bija ieradušies visi deviņi domes deputāti. Vienīgo kandidatūru domes priekšsēdētāja amatam — Māri Zvirbuli — izvirzīja bijušais domes priekšsēdētājs Sandris Brālēns, tā simboliski uzticot viņam īstenot novada attīstībai iecerētos projektus.

Tūlīt arī deputāti ķērās pie vēlēšanu zīmju aizpildīšanas, un jau pēc neilga brīža balsu skaitīšanas komisija ziņoja par rezultātiem. Par Māra Zvirbuļa kandidatūru bija nobalsojuši astoņi novada domes deputāti — Sergejs Melngāršs, Romāns Vaščenko, Iveta Rambola, Ingūna Kondratjeva, Sandris Brālēns, Uldis Podnieks, Mārtiņš Ābele un Māris Zvirbulis, pret — Cilda Purgale.

Tātad par Beverīnas novada domes priekšsēdētāju ievēlēts Māris Zvirbulis.

Pirmais domes uzdevums viņa vadībā būs apstiprināt pašvaldības budžetu šim gadam.

BEIDZOT! Otrā domes ārkārtas sēde vainagojās ar Beverīnas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja ievēlēšanu. Stafeti Mārim Zvirbulim, spiežot roku, nodod Sandris Brālēns (no labās). Jāņa Līgata foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru