Lauvu klubs "Valmiera" — bērniem

- 6.Janvāris, 2016
Izglītība
Laikrakstā

Pasaules Lauvu klubu galvenā prioritāte ir gādība par cilvēkiem ar redzes problēmām. Atbildību par šo rūpi kā savu pieņēmis arī Lauvu klubs «Valmiera», jau daudzus gadus ziedojot brilles Valmieras speciālās pirms­skolas izglītības iestādes «Bitīte» acu grupiņu bērniem.

MĪĻI UN GAIDĪTI. Pirmsskolas izglītības iestādes «Bitīte» audzēkņu un Lauvu kluba «Valmiera» biedru satikšanās vienmēr ir abpusēji gaidīta. Jāņa Ķiļupa foto

Ik gadu pirms Ziemassvētkiem kluba biedri arī ierodas pie mazajiem ar svētku sveicienu un gardumiem, tā bērnus gan iepriecinot, gan uzmundrinot viņus līdzdalībā nodarbībās, kurās apgūst arvien jaunas zināšanas un prasmes. LK «Valmiera» vairākus gadus organizatoriski atbalstījis amerikāņu Lauvu kluba speciālistu redzes pārbaudes Valmieras un novadu mazturīgajiem iedzīvotājiem.   Arī aizvadītā gada nogalē tradicionāli mūsu lauvas ciemojās «Bitītē».ARTIS JANĪTIS, Lauvu kluba «Valmiera» prezidents: «Pagājušajā gadā mūsu klubs ir uzdāvinājis redzes korekcijas līdzekļus (brilles) astoņiem «Bitītes» specializēto acu grupiņu bērniem. Pavisam šīs grupas dārziņā apmeklē 40 bērni.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru