Palīdzība no sirds

Beverīnas novada Brenguļu pagasta deju kolektīvs Dzieti no sirds pateicas ikvienam, kurš sestdienas pēcpusdienā bija kopā ar dejotājiem un BMX sportistu Gustavu Pētersīli labdarības koncertā Kā gribas mīlēt.

Gustavam trauma BMX trasē pārvērta viņa dzīvi, atņemot spēju staigāt. Tomēr viņš nepārstāja mīlēt sportu, aktīvu dzīvesveidu, savus draugus un ģimeni. Kādā intervijā viņš saka pavisam vienkāršus vārdus: «Apstājieties un padomājiet, kas jums ir dots, nevis koncentrējieties uz lietām, kuru jums nav.»

Mēs, dejotāji, zinām, ka mums ir dota brīnumaina iespēja — mēs varam dejot. Tieši tāpēc tas bija īpašs vakars, jo varējām būt kopā ar Gustavu, ar citiem BMX sportistiem un viņu ģimenēm, ar saviem draugiem — fantastiskiem deju kolektīviem Bramaņi, Videnieki, Mārupieši, Raksti, Vēlreiz, Luste, Gauja un Sadancis, pūtēju orķestri Signāls, ar savām ģimenēm un bērniem un, protams, mūsu skatītājiem

Dejotāji ar savu azartu un dejotprieku, koncerta skatītāji ar sirsnīgo attieksmi ikvienam deva spārnus turpmākam darbam.

Vēlreiz liels paldies ikvienam, kurš atbalstīja Gustavu!

Labdarības koncerta laikā saziedoti 1712,73 eiro.

NEPADOSIES! Arī Gustavs pēc koncerta jutās ļoti saviļņots un vēlreiz apliecināja — viņš turpinās cīnīties un sportot!

Aivja Stračinska foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru