Dzīvi skaita skolas laiks

- 3.Septembris, 2014
Izglītība
Laikrakstā

Vairāk pirmklasnieku

Šogad Latvijā pirmklasnieku ir vairāk nekā iepriekšējā mācību gadā. Valmieras pilsētas pašvaldības informācija vēsta, ka arī Valmierā ir pozitīvi rādītāji: visvairāk pirmklasnieku ir Pārgaujas sākumskolā, kur nokomplektētas četras pirmās klases. Četras klases ir arī Valmieras sākumskolā, Viestura vidusskolā — trīs, 5. vidusskolā jau otro gadu — divas. Divas 1. klases ir arī vājdzirdīgo bērnu internātvidusskolā-attīstības centrā, viena — 2. vidusskolā.

Kocēnu novada pamatskolās audzēkņu skaits palielinājies, tā teikt, uz Kocēnu pamatskolas pirmklasnieku rēķina, tomēr kopumā novadā mācības uzsāka par 14 audzēkņiem mazāk nekā iepriekšējā mācību gadā. Rubenes pamatskolā pēc augusta pēdējo dienu informācijas mācīsies 105 skolēni, J. Neikena Dikļu pamatskolā 83, Jaunburtnieku pamatskolā 73, Vaidavas internātpamatskolā 35, Dauguļu internātpamatskolā 39, kas ir mazāk nekā pagājušajā gadā.

AUGSIM LIELI! Jaunburtnieku pamatskolas pirmsskolas grupiņā mazulīši jau mīļi sagaidīti krāsās atsvaidzinātajās telpās. Evas Eglītes foto

Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru