Kad pašam par daudz...
Lielākoties ēdienu gatavoju tā, lai var paēst vakariņas un nākamajā dienā uzsildīt pusdienās.
Tas liekas tāds loģisks veids, jo, ja pagatavošu vakariņas tieši diviem cilvēkiem, tad izpaliks iespēja apēst papildporciju, ja būs tāda vēlme. Ja izvārīšu daudz vairāk, piemēram, pilnu katlu zupas, tad kurš to spēs apēst, pirms sabojājas? Tā kā pārtika maksā dārgi, cenšamies to izmantot pilnībā, neko nesviežot ārā. Protams, ne vienmēr sanāk, bet pie tā tiešām piesekojam un piedomājam. Kad zinām, ka nedēļas nogalē dosimies uz laukiem, cenšamies arī apēst visu, kas ir atvērts – lai nesabojājas. Tomēr tāpat ir reizes, kad kaut ko nākas izsviest atkritumos, un tas liekas izšķērdīgi. Reizumis pagatavotā maltīte nostāv ledusskapī, jo tur palikusi tikai viena porcija. Kurš tad no mums ēdīs vakariņās jau iepriekš sagatavoto un kurš sev gatavos ko jaunu?
Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv