Ar radošu pieeju garšā un izskatā

- 22.Septembris, 2020
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Valsts policijas Rūjienas iecirkņa Kārtības policijas inspektore MĀRĪTE BROŠA, kas šo­brīd atrodas bērna kopšanas atvaļinājumā, ar kūku cepšanu nodarboties sākusi tikai pirms trīs­arpus gadiem, kad auklējusi pirmdzimto Mārtiņu, sekojot tradīcijai, ka katra mēneša jubilejai par godu mamma cep kūku, lai skeptiķiem pierādītu, ka arī šādai nodarbei jaunā māmiņa spēj atlicināt laiku. Dzimtā to neviens līdz šim nebija darījis, līdz ar to Mārītei visu nācies apgūt pašmācības ceļā, kūku receptes noskatot internetā. 

Vispirms kūku cepusi tikai pašiem, bet tad arī citiem iegaršojies, un tā viss aizgājis. Pati iecienītākā šobrīd esot Sniker kūka no karameles, riekstiem, krēma, kuras pagatavošanai vajadzīgas vismaz trīs četras stundas, kamēr viss atdziest un var likt kopā. Parasti kūkas topot, kamēr brālis bērnudārzā un māsiņa guļ diendusu vai pat nakts stundās, bet arī, nomodā esot, mazā mammai nodarboties ar kulināriju diez ko netraucējot, jo spēlējoties vai nu ar sīpoliem, vai ar brāli. Pie tam blakus dzīvojot forši kaimiņi, kuri šad tad labprāt pieskatot bērnus.

MĀRĪTE BROŠA ar mazo princesi Konstanci. Ārijas Romanovskas foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru