Andas kūkas centra bodē

- 30.Marts, 2015
Pilsētās un novados
Laikrakstā

SIA «Ābeles» veikaliņā «Bode» Mazsalacas centrā kopš februāra var nopirkt pašu ceptas, svaigas un garšīgas smalkmaizītes un kūkas.

«Svaiga konditoreja piesaista klientu. Jūtam, ka ir pircēji, kas ienāk veikalā, lai tikai nopirktu kādu svaigu bulciņu, ir tādi, kas ar smalkmaizītēm un kaut ko garšīgu no mūsu kulinārijas stenda ikdienā aizstāj pusdienu reizi. Biežāk veikaliņā ieskrien arī skolēni,» sacīja veikala īpašniece Baiba Berga un neslēpa, ka uzņēmējiem nav bijis jādomā, kā konditorejas klāstu reklamēt.

«Mēs varam droši nerakstīt: Bodes konditoreja, jo vietējie zina konditori Andu. Viņi nāk pie mums, lai nopirktu Andas kūkas. Mums ir paveicies ar to, ka Anda strādā pie mums. Viņa ir cilvēks, kurš savu amatu labi prot. Pavērojot, kā Anda strādā, neko citu nepateiksi: tas ir apbrīnas vērti! Ātri, viss kā ar lineālu nomērīts. Tā ir pieredze. Ne velti jau saka — labs speciālists visos laikos darbu atradīs, būs godāts,» vērtēja Baiba.

Mazsalacā bijām pēcpusdienā, un «Bodē» kūku plaukti jau bija patukšoti.

«Liekas, daudz pērk ķimeņu kliņģerus, siera gredzenus, kārtainās ābolu kūkas, eklērus. Godīgi sakot, vēl neesmu sākusi cept pat pusi no tām receptēm, kuras protu izmantot,» stāstīja pieredzes bagātā konditore ANDA BĒRZIŅA un piebilda, ka kūku cepšana viņai patikusi jaunībā un šī patikšana, laikam ejot, nekļūstot mazāka.

PADODAS. Konditore Anda Bērziņa veltnē mīklu, lai ceptu ābolu plātsmaizi. Tā garšojot daudziem.

Jāņa Līgata foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru