Piecas bezrūpīgas, laimīgas un piepildītas dienas

30.Jūlijs, 2024
Pilsētās un novados
Laikrakstā

22. jūlija rīta pusē rāmajā Ķoņu pagasta Dīķeru muižā valdīja neierasta rosība – cits pēc cita dažādu marku auto iebrauca pagalmā, lai no tiem izbirušie bērni un vecāki dotos telpās meklēt norādīto istabiņu.

Jā, bijušajā Ķoņu skolā atkal skanēja līksmas čalas, jo te, Naukšēnu vidusskolas organizētajā ikvasaras atpūtas un piedzīvojumu nometnē, kas šogad saucās Jestrie Zaķkāposti 2024, tikās 47 bērni, vecumā no astoņiem līdz divpadsmit gadiem, no dažādām novada vietām.   

Jau no pirmās satikšanās un iepazīšanās reizes nometnes dalībnieki, pārvarot samulsumu un nedrošību, mācījās sadarboties, sadaloties komandās (to sastāvi katru dienu mainījās, tā trenējot pielāgošanās iemaņas), kas visu dienu piedalījās dažādās veiklības stafetēs, uzdevumos, jaunu zināšanu un prasmju apguvē. Pirmās dienas radošais darbiņš bija dekora izgatavošana, tiesa, izrādījās, ka papīra locīšana nav nemaz tik vienkārša… Bet par to nevarēja būt nekādu uztraukumu, jo kādam labākas iemaņas izrādījās spalvaino ūsu, bumbas ceļa vai citās veiklības norisēs.

Iespaidus un faktus par kustīgi lustīgi izglītojoši radošo nometni Jestrie Zaķkāposti 2024 apkopoja un ar jums dalījās Agrita Gruzdiņa un Kadrija Mičule


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru