Frančeska, Elīna un Bruno Emīls — Latvijas jauniešu čempioni

- 17.Augusts, 2018
Sports
Laikrakstā

Aizvadītajā Latvijas jaunatnes čempionātā airēšanas slalomā, kurš risinājās pašmāju trasē «Krāces» ar Lietuvas sportistu līdzdalību, atzīstamus sniegumus demonstrēja mājinieki Valmieras Bērnu sporta skolas/Straume pārstāvji.

Mūsu komandas kontā tika vienpadsmit dažāda kaluma medaļas, no kurām trīs zelta. Par šī gada Latvijas čempioniem kļuva Frančeska Stanne, Elīna Celmiņa un Bruno Emīls Geidāns. K-1 laivu klasē meitenēm 1.vieta U-12 grupā Frančeskai Stannei, bet puišu konkurencē Bruno Emīlam Geidānam. Otrā vieta U-12 grupā zēniem Lauritam Valtenbergam Egelandam, bet U-10 grupā sudrabs jaunākajam komandas dalībniekam Namejam Brūnam. Trešo vietu U-14 grupā, ar ātru un ne tik tīru braucienu kā cerēts, izcīnīja Robijs Lucavs, toties U-16 grupā mūsu komandas līderis Elvis Fiļipovs ar vienas sekundes pārsvaru bija ātrāks, par Liepājas sportistu izcīnot bronzas medaļu savā pamat laivu klasē.

Komandu braucienā 3xK-1v laivu klasē VBSS/Straume labākie smaiļotāji Elvis Fiļipovs, Robijs Lucavs un Bruno Emīls Geidāns sīvā konkurencē uzrādīja saliedētu un atzīstamu braucienu, kāpjot uz goda pjedestāla trešā pakāpiena. Skaists, saturīgs un baudāms brauciens padevās arī otrai sporta skolas komandai, kuras sastāvā bija Jānis Riža, Laurits Valtenbergs Egelands, Namejs Brūns. 3xK-1s laivu klasē čempiones gods Elīnai Celmiņai kopā ar Nīcas pārstāvēm Lauru Vecbaštiku un Siniju Bitenieci. Sudraba medaļa Frančeskai Stannei, kura startēja sastādītā komandā ar baldonieti Eniju Ļaksu un rīdzinieci Luīzi Macijausku.

Galvenās sezonas sacensības aizvadītas, bet mācību treniņu darbs turpinās, lai sagatavotos rudens sacensību ciklam. Laipni aicināti mūsu pulkā jauni dalībnieki no 10 gadu vecuma, kuri vēlas nodarboties ar šo nedaudz ekstrēmo un atraktīvo sporta veidu. Informācija interesentiem meklējama Valmieras Bērnu sporta skolas mājas lapā: http://vbss.valmiera.lv/index.php/airesanas-slaloms.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru