Piedalies akcijā Mana dzīve grāmatplauktā

6.Aprīlis, 2018
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Valmieras integrētā bibliotēka aicina iesaistīties akcijā My Life in a Bookshelf/Mana dzīve grāmatplauktā. Mums katram ir grāmata, kas kādā īpašā veidā noteiktā dzīves periodā mūs iedvesmojusi, palīdzējusi vai pat mainījusi veidu, kādā raugāmies uz pasauli. Grāmatas un lasīšana ir būtiska mūsu dzīves sastāvdaļa. Dalībnieki aicināti dalīties pieredzes un iedvesmas stāstā.

Projekta internacionālā dalībnieku sastāva dēļ stāsti ir lasāmi angļu un katra dalībnieka dzimtajā valodā. Organizatori aicina nofotografēties kopā ar grāmatu (vai arī izdomāt kādu citu vizuālā noformējuma veidu), kā arī uzrakstīt pāris teikumu par sev nozīmīgu grāmatu vai procesu, ko lasīšana aizsākusi. Stāsti gaidīti Valmieras Mākslas dienu laikā, sūtot biblioteka.info@valmiera.edu.lv.

Valmieras integrētā bibliotēka ir iesaistījusies starptautiskā projektā CreaTeams in Library/Radošās komandas bibliotēkā. Projektā tiek veicināta eksperimentālā kultūra bibliotēkā caur radošu darbību un sadarbību. Valmieras bibliotēka un citi bibliotēku, nevalstisko organizāciju pārstāvji no Latvijas, Somijas, Igaunijas, Lietuvas, Zviedrijas, Dānijas, Islandes meklē jaunus risinājumus jaunām darba formām grāmatu krātuvēs.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru