Ko un kā ēdam
Vidzemes Augstskolā sezonas otrā Smart Lunch viešņa bija uztura speciāliste un ReCure centra dibinātāja Guna Bīlande.
Guna atzina, ka skolā viņai padevusies ķīmija un fizika, taču visu dzīvi ar to saistīt nav vēlējusies, bet viss tā iegrozījies, ka, kļūstot par uztura speciālisti, bijis jāapgūst daudz gan fizikā, gan ķīmijā. Ar savām zināšanām viņa dalījās arī auditorijā, kurā bija ne vien studenti, bet arī citi valmierieši. «Tipiski sarunu tematam, auditorijā 90% ir sievietes,» smejoties atzina Guna.Tikšanās laikā tika runāts par to, no kā sastāv cilvēks, kāpēc ir vēlme pēc maltītes našķoties, kāda ir ūdens nozīme, ko labāk ēst brokastīs, kā arī spriests par mūsdienīgu uzturu, tā tendencēm un produktiem, par principiem, kas palīdzēs justies labi un sasniegt labākus rezultātus gan ikdienā, gan laikā pirms svarīgiem darbiem un notikumiem.
Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv