Circle-K otrais iznāciens Valmierā

28.Jūlijs, 2017
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Kaut arī vakar Valmierā pusdienlaikā līņāja smalks lietutiņš, tas nebūt netraucēja priecīgo atmosfēru Stacijas un Kauguru ielas krustojumā, kur līdzšinējā Statoil degvielas uzpildes stacija oficiāli tika uzsaukta ar jauno zīmolu — Circle-K. Uz atklāšanas svētkiem, kurus raiti aprunāja pašmāju Modris Kokins, bija saradušies gan braucēji ar spēkratiem, gan pāris simti visdažādākā vecuma interesentu. Pirmos vilināja iespēja iepildīt bākā degvielu par īpašo svētku cenu, otrajiem īstais magnēts bija jaunā zīmola Circle-K svinību rīkotāju piedāvātā loterija, kurā visas lozes bija pilnas! Rindā uz laimes ratu stāvēja teju simts lielu un mazu.

Liesmai par visu sīkāk pastāstīja Circle-K mazumtirdzniecības direktors VIESTURS ASTIČS:

«Šodien svinam Circle-K atklāšanas svētkus, kas mums Valmierā ir jau otrie. Pirmos — Ausekļa ielas degvielas stacijā — nosvinējām pirms kāda laiciņa. Visas dienas garumā mums ir dažādas dāvanas klientiem, atrakcijas, loterija — svinam tā, lai visi iepazītu mūsu jauno zīmolu!

Patiesībā stāsts sākās pirms pieciem gadiem, kad kanādiešu kompānija iegādājās mazumtirdzniecības uzņēmumu Eiropā. Pirkšanas – pārdošanas līgumā viena no būtiskām sastāvdaļām bija noteikums, ka Statoil zīmolu vēl drīkst izmantot tikai noteiktu laiku. Nupat šis laiks beidzas, līdz ar to uzņēmumam jau pirms pieciem gadiem vajadzēja sākt domāt, ar kādu zīmolu strādāt tālāk Eiropā.

JAUTRĪBAS NETRŪKA. Blakus lielajam Circle-K degvielas cenrādim abi garkājainie klauni nepagurdami veidoja arvien jaunas un jaunas figūriņas no krāsaino gaisa balonu desiņām, un šie suvenīri bija uz izķeršanu!


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru