Dezinficē moderni

16.Jūnijs, 2017
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Lai nodrošinātu epidemioloģiski higiēnisku vidi un uzlabotu pacientu drošību, Vidzemes slimnīca ir iegādājusies franču firmas OXY,PHARM visjaunākās paaudzes automātisko virsmu dezinfekcijas iekārtu.

Iekārta dezinfekcijas līdzekli izsmidzina smalkas migliņas veidā, kas nodrošina tā piekļūšanu grūti aizsniedzamām virsmām. Līdzeklis ir iedarbīgs pret dažāda veida mikroorganismiem — baktērijām, vīrusiem, sēnīšu slimību ierosinātājiem un sporām. To drīkst lietot dažāda veida virsmām, tajā skaitā elektronisko iekārtu un jebkura medicīniskā aprīkojuma profilaktiskai dezinfekcijai. Pēc šāda veida telpu dezinfekcijas pacienti var justies drošāk, jo tiek apstrādāts katrs telpas kvadrātcentimetrs.

Ņemot vērā Vidzemes slimnīcas deklarētos vides aizsardzības principus, svarīgi, ka šī tehnoloģija ir ekoloģiskā biodezinfekcija, tiek lietots uz ūdeņraža peroksīda bāzes izveidots dezinfekcijas līdzeklis, kas  ātri sadalās, veidojot ūdeni un skābekli, un ir draudzīgs lietotājiem un dabai.

Dezinfekcijas aparāta izmantošana būtiski atvieglo arī personāla darbu telpu epidemioloģiskās higiēnas nodrošināšanā, jo dezinfekcijas procesa laikā nav nepieciešama personāla klātbūtne. Tas ir būtisks faktors arī darbinieku veselības saudzēšanā.

JAUNĀ DEZINFEKCIJAS IEKĀRTA, kas darbojas pati, bez cilvēka klātbūtnes. Terapijas nodaļas 2 virsmāsa Iveta Bērziņa blakus demonstrē darbinieka ietērpu un kustības, strādājot ar veco dezinfekcijas aparātu. Vidzemes slimnīcas informācija un foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru