Spriež par lustrām un prožektoriem

2.Februāris, 2017
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Finiša taisnē pamazām iziet darbi novada patlaban lielākajā sabiedriski nozīmīgākajā pašvaldības būvobjektā. Burtnieks otrdien piedalījās ražošanas sapulcē par Ēveles kluba rekonstrukciju, kas notika trijos piegājienos — objektā, Ēveles pagasta pārvaldē un vēlreiz objektā. Kamēr SCO Centra vīri čakli strādā siltumā iekšdarbos, ir bezgala daudz dažādu sīkāku un arī gana lielu lietu, bez kurām pilnvērtīgs šādas kultūras iestādes darbs nav iedomājams.

Otrdien degpunktā bija kluba lielās zāles apgaismes ķermeņi, trīs griestu lustras ieskaitot, skatuves aizkaru un to stiprinājuma vietas izvēle, kā arī skatuves specifiskā apgaismojuma galīgā izvēle un izvietojums. Ne viss šajā procesā risinās gludi, piemēram, netika akceptēts pirmais lasījums lielās zāles sienu gaismekļu izvēlē — maigi sakot, jau iegādātie modīgie LED kvadrāti īsti neiederas senatnīgās ēkas interjerā.

VAR TĀ UN VAR ŠITĀ! Skatuves apgaismojuma uzstādītāju firmas pārstāvis (no kreisās) ar ieinteresētajām kundzēm apspriež skatuves aizkaru un apgaismojuma iekārtu izvietojuma variantus.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru