Jauns izaicinājums Jaunajā gadā

22.Decembris, 2016
Laikrakstā

Nule aizvadītajā konkursā Latvijas Gada auto 2017 par uzvarētāju kategorijā EKO auto žūrija atzina Hyundai IONIQ Hybrid. Tas ir pasaulē pirmais automobilis, kas piedāvā hibrīda, plug-in un elektroautomobiļus ar viena veida virsbūvi. Šī Hyundai Motor jaunā un inovatīvā pieeja veicina ekoloģisku un ekonomisku braukšanu ikvienam, krietni samazinot izmešu līmeni. Korejiešu auto ražotājiem ir mērķis kļūt par vienu no vadošajiem zīmoliem Eiropā hibrīda tehnoloģiju, elektro un plug-in automašīnu ražošanā.

Lūk, kādus iespaidus, testējot Hyundai IONIQ, guvis konkursa žūrijas dalībnieks JĀNIS RAPA,  Lattelecom transporta nodaļas vadītājs:

«Virsbūve sportiska, mazliet pazema, bet arī aerodinamiskā pretestība nav liela. Vadītājam un blakussēdētājam vietas ir daudz, bet arī aizmugurē sēdēt var — testā mašīnā bijām četri pieauguši vīri, viss kārtībā. Automašīnai ir laba apdare, nekas nečīkst un negrab. Kopumā, man liekas,  korejiešu autoražotājiem ir izdevies pat ļoti interesants auto. Kaut gan jautājums: vai Hyundai vairs jāuztver kā korejiešu auto pie tām aktivitātēm, kādas viņi veic Eiropā?»

Pārdomāta, videi draudzīgu salona materiālu izmantošana kārtējo reizi apliecina, ka IONIQ ir hibrīda automobilis, kas veidots, domājot par ilgtspēju. Dinamiskā 6-pakāpju dubultsajūga transmisija nodrošina ātru, sportisku pārnesumu pārslēgšanu, kā arī labu degvielas ekonomiju. Hyundai IONIQ aprīkojumā ietilpst iespaidīgs aktīvās un pasīvās drošības sistēmu klāsts.

Hyundai IONIQ Hybrid. Latvijas Gada auto 2017 arhīva foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru