Škoda atkal pārsteidz visus

15.Decembris, 2016
Laikrakstā

Pirms nedēļas Rūcamlapā — hronoloģiski vismaz pāris dienas pirms Latvijas Gada auto 2017 galvenās balvas ieguvēja paziņošanas — esmu pilnīgi nejauši bildē trāpījis vinnētāju, un tas ir septiņvietīgais apvidus auto Škoda Kodiaq! Patiesi — šis auto uz testiem trāpīja pa taisno no rūpnīcas, tieši latviešiem pirmajiem Baltijā bija iespēja izmēģināt šo auto.

Kodiaq konkursa balsojumā savāca 114 punktus, par 19 punktiem apsteidzot otrā izlaiduma Volkwagen Tiguan un par 39 — laikam jau tomēr nelielu pārsteigumu franču Peugeot 3008 izskatā. Viss pirmais trijnieks šoreiz no universāliem ceļiem piemērotiem spēkratiem, kas netieši norāda uz Latvijas (ne)ceļiem ikdienas lietotāju uztverē. Škoda Kodiaq uzvaru var uzskatīt par likumsakarīgu, jo šim automobilim ir komfortabla gaita, liela ietilpība, septiņas vietas, uzteicamas bezceļu spējas un moderns papildaprīkojums.

Lūk, kā sadalījās žūrijas vērtējums starp 7 fināla dalībniekiem:  Škoda Kodiaq — 114 punkti, Volkswagen Tiguan — 95 punkti, Peugeot 3008 — 75 punkti, Opel Astra/Astra Sports Tourer — 71 punkts, Volvo S90/V90 — 63 punkti, BMW X1 — 57 punkti, KIA Sportage — 50 punkti.

KARALIS IZBRAUC IELĀS! Latvijas Gada auto 2017 — apvidus auto Škoda Kodiaq — pašā Rīgas centrā. Foto no iauto.lv arhīva


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru