Ar otro puslaiku uzvarai nepietiek

25.Oktobris, 2016
Sports
Laikrakstā

Sestdien Valmieras/ORDO basketbolisti savā laukumā, tā arī nevienu mirkli mačā neesot vadībā, zaudēja Olybet LBL čempionāta līderiem — BK Ventspils. Šoreiz spēku samēri bija pārāk nevienlīdzīgi, lai cerētu uz brīnumu, un tikai mājinieku ļoti veiksmīga spēle pēdējās 15 minūtēs ļāva izglābties no sagrāves ar gandrīz 30 punktu deficītu.

KAUČA RULLĒ! Sestdien mājinieku komandas kapteinis Jānis Kaufmanis (Nr.5) ar savu piemēru rādīja kolēģiem, kā cīnīties arī tad, kad īsti Laimes māte klāt nestāv... Īpaši iespaidīgs bija Kaučas solo pirmās ceturtdaļas pēdējā uzbrukuma 15 sekundēs, ka viņš vispirms kārtīgi izdancināja pie zonas līnijas viesu centra spēlētāju Zaķi un tad pāri divmetrinieka rokām iesēdināja grozā savu firmas supertālo!Edgara Vaivada foto

Valmiera/ORDO – BK Ventspils (19:26, 13:29, 28:25, 19:14)Ventiņi bija šobrīd labākajā sastāvā, kamēr mājiniekiem ar angīnu gultā bija Gabrāns, bet amerikāņu leģionāram Purifojam, šķiet, sezona Valmierā varētu būt beigusies smagas kājas traumas pēc... Toties pusdienlaikā savā jaunajā komandā bija ieradies pērnās sezonas Latvijas čempionāta bronzas medaļnieks Damjers Pits (Damier Pitss) un, kā izrādījās, bija spēlei pret savu bijušo komandu gatavāks par vienu otru veco valmierieti.Par pirmo puslaiku maz kas sakāms — viesi darīja laukumā, ko un kā gribēja, kamēr mājinieku aizsardzība bija kā caurstaigājama sēta, bet uzbrukumā rokas drebēja pat komandas līderiem. Pāris reizes viesiem bija 20 punktu pārsvars, pēc 20 spēlētām minūtēm pārliecinoši vadībā ventiņi — 55:32. Labā ziņa, ka Valmierā ar tīri labu sniegumu (pārtverta bumba, sodi 4/4) jau bija pierakstījies Pits, sliktā — abi komandas garākie vīri Blaus un īpaši Vokers pie pretinieku groza darbojās pārlieku nevarīgi.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru