Smags kāviens no baroniem

18.Oktobris, 2016
Sports
Laikrakstā

Svētdien Valmiera/ORDO izbraukumā Olybet LBL čempionāta mačā piedzīvoja bezierunu zaudējumu Rīgā ar nepieklājīgi lielu — 33 punkti — rezultāta starpību. Daugavas sporta nama zālē baroni nomētāja mūsējos ar trejačiem, gūstot tieši divreiz vairāk punktu, nekā valmierieši otrdien bija savā grozā ielaiduši pārliecinoši vinnētajā BBL čempionāta mačā pret igauņiem no Tarvas.

Barons kvartāls – Valmiera/ORDO 104:71 (28:13, 22:27, 24:18, 30:13)

Šķiet, par abām komandām svētdien var teikt: kā iejūdza, tā aizbrauca... Pirmajās 4 minūtēs dabūjuši sejā 0:10, viesi tā arī nespēja sakārtot aizsardzību visā mača garumā, to uzskatāmi apliecina katrā ceturtdaļā zaudētie punkti. Diezin vai ko būtisku te būtu mainījis Purifojs, kurš pēc spēlē ar igauņiem gūtā savainojuma kopā ar Kārli un Artūru Bērziņu šoreiz atradās laukumā malā.

Tāda īsta līdera uzbrukumā šoreiz valmieriešu vidū nebija, kamēr baroniem ar perfektu sniegumu izcēlās uzreiz divi tālšāvēji Geks un Strupovičs, katrs trāpot 4 no 5 trejačiem.

Pirmajā puslaikā tikai retumis mūsējiem izdevās samazināt deficītu zem 10 punktiem, tomēr pirmās 20 minūtes pēc Laksas 2/2 beidzās ar tieši šādu rīdzinieku pārsvaru — 50:40.

SPARĪGS CĪNĪTĀJS. Jauno sezonu ar labu sniegumu sācis valmieriešu spēka uzbrucējs Ervīns Jonāts (ar bumbu). Arī šajā uzbrukumā diezin vai baronam Robertam Freimanim izdosies kavēt Ervīna gājienu uz rīdzinieku grozu. Edgara Vaivada foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru