Gudrās pusdienas ar Latvijā pazīstamām personībām

11.Oktobris, 2016
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Studentu iniciatīva, kas radās pirms vairākiem gadiem, uz laiku noklusa un atkal atjaunojās aizvadītajā gadā, turpina ideju par Vidzemes Augstskolas pusdienu pārtraukuma izmantošanu ne vien kā brīdi atelpai un kādam našķim, bet arī lai aicinātu ciemos Latvijā zināmus cilvēkus, kuri caur savu pieredzi spēj iedvesmot un aizraut ne tikai studentus.

ViASA Smart Lunch jau viesojušās grāmatžurnāla «Benji Knewman» galvenā redaktore un izdevēja Agnese Kleina, televīzijas personība, «Tete-a-Tete» raidījuma producente un vadītāja Lelde Lietaviete, pasākumu aģentūras «Chocolate Events» īpašniece Sindija Vilde un kā nākamā ir gaidāma labdarības veikala «Otrā Elpa» projektu vadītāja Paula Āboliņa-Ābola, kura runās par labdarības lomu sabiedrības attīstībā, sociālo uzņēmējdarbību un sniegs īsu ieskatu formulā kā būt labam.

Vieslekciju programmu mērķis ir ļaut studentiem, darbiniekiem un jebkuram interesentam baudīt pašu atnestos našķus un tēju, kā arī Vidzemes Augstskolas Studentu apvienības (ViASA) sagatavotās uzkodas kopā ar iedvesmojošu un aizrautīgu stāstījumu no cilvēkiem, kas ar savu darbu ir guvuši panākumus profesionālajā dzīvē.

ViASA Smart Lunch vieslekcijas ir bez maksas. Nākamā vieslekcija notiks rīt, 12. oktobrī, plkst. 13:00 Cēsu ielā 4, C-114 auditorijā.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru