Valmiera noslīcina Preiļus

- 11.Oktobris, 2016
Sports
Laikrakstā

Komanda.lv Latvijas futbola 1. līgas čempionāta 26. kārtas spēlē Valmiera Glass FK/BSS sestdien J. Daliņa stadionā pamatīgi sagrāva Preiļu BJSS futbolistus 8:0 (3:0).

Drēgnajā un lietainajā sestdienas pēcpusdienā uz futbola spēli stadionā bija atnākuši vien paši uzticamākie komandas līdzjutēji. Un viņiem nenācās vilties. Lai gan viena otrai pretī stājās dažāda līmeņa komandas, futbola krāšņums uz salijušā laukuma izpaudās pilnā mērā. Nevar teikt, ka Preiļu zēni izskatījās pēc pilnīgiem autsaideriem. Nebūt nē, komanda viņiem bija laba, draudzīga, tikai tās meistarības vēl nebija gana, kaut cīņasspars nemitējās līdz pat fināla svilpei.

Šajā spēlē pēc atgriešanās dzimtās pilsētas sastāvā beidzot redzējām Artjomu Kuzņecovu. Šī bija viņa pirmā spēle savu skatītāju priekšā. Viņš arī atgriešanos zīmīgi atzīmēja — ar pirmajiem gūtajiem vārtiem, protams, savā stilā — ar bumbas sitienu ar galvu pēc soda sitiena izspēles. Pēc šī vārtu guvuma valmierieši atraisījās un turpināja apbēdināt tālos viesus, vispirms gan nerealizējot tiesneša godīgi nozīmēto vienpadsmitnieku (Valta Jaunzema sitienu atvairīja vārtsargs). No tuvām distancēm vārtus pēc centrējumiem pirmajā puslaikā vēl guva abi Bērziņi, vispirms Ulvis, pēc tam Brunis.

Otrā puslaika sākumā Bruno guva savus otros vārtus. Pēcāk divreiz atzīmējās komandas snaiperis un kapteinis vienā personā — Mārcis Ērglis. Viņa otros vārtus varētu izcelt kā šīs sezonas smukākos — ar kreiso no metriem 20 tieši vārtu devītniekā. Septītos un astotos vārtus guva komandas jaunā maiņa — vispirms atzīmējās Kārlis Zvirbulis, bet pēc viņa Vairis Velme.

Cīņa par turnīra medaļām arvien turpinās. Liktenīga šajā cīņā solās būt nākamās kārtas spēle šosestdien Olainē, kad pl. 14 valmieriešiem pretī stāsies vēl vieni medaļu tīkotāji AFA Olaine/SK Super Nova.

 

Valmiera Glass FK/BSS — Preiļu BJSS 8:0 (3:0)

Vārti: Kuzņecovs 20’, U. Bērziņš 30’, B. Bērziņš 43’, 47’, Ērglis 59’, 62’, Zvirbulis 64’, Velme 90’

Sastāvi: Arnavs (v.), Kuzņecovs (62’ Riekstiņš), Sietiņsons, Dubro (45’ Ģērmanis), B. Bērziņš (62’ Zvirbulis), Jaunzems, Pallo (45’ Rīsbergs), Ērglis (k.), Miķelsons, Lūsiņš, U. Bērziņš (56’ Velme) — Skutelis (v), Litaunieks (39’ Maslobojevs), Bulmeisters, Zeps, Trūps, Jubels, Babris, Putāns (k), Pastars, Mitrofanovs, Vovers.

Spēles tiesnesis: Artūrs Vītoliņš

SAVĀ ELEMENTĀ. Pēc atgriešanās pirmo spēli dzimtās pilsētas līdzjutēju priekšā Artjoms Kuzņecovs atzīmēja ar vārtu guvumu un pārliecinošām darbībām savā pamata arodā — spēlē aizsardzībā.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru