Ielūdz Kristaps Ivanovs

16.Septembris, 2016
Kultūra un izklaide
Laikrakstā

30. septembrī pl. 18.30 koncertzālē Valmiera interesenti aicināti apmeklēt Rīgas Doma kora skolas absolventa valmierieša Kristapa Ivanova un viņa draugu — Rīgas Doma kora skolas audzēkņu — koncertu.

Skanēs Emīla Dārziņa, Edvarda Grīga, Franča Šūberta un Raimonda Paula kompozīcijas, afroamerikāņu spiričueli, neapoliešu dziesmas, skaņdarbi no Federiko Torrobas operetes Luīza Fernanda un Leonarda Bernsteina operetes Kandids, Volfganga Amadeja Mocarta operas Burvju flauta un citi burvīgi priekšnesumi. Kopā ar solistiem būs koncertmeistare Aija Ziņģīte un viņu skolotāja Valda Dzene.

Kristaps Ivanovs ir Rīgas Doma kora skolas vokālās un kora diriģēšanas nodaļas absolvents. Kristaps ir uzņemts Londonas Karaliskajā mūzikas akadēmijā, kā arī Berlīnes Hansa Eislera mūzikas akadēmijā. Tālākās vokālās gaitas viņš nolēmis turpināt Berlīnē profesora Skota Veira klasē. Kristaps daudz koncertē Latvijas baznīcās, kā solists piedalās Rīgas Doma kora skolas koncertos. Šī gada jūlijā viņš tika uzaicināts muzicēt Siguldas Opermūzikas svētku Jauno talantu un Garīgās mūzikas koncertā, kā arī ir daudzu starptautisku konkursu laureāts.

Vokālo grupu veido pieci dziedātāji: Kristaps Ivanovs, Anna Amanda Stolere, Elizabete Laura Porgante, Katrīna Paula Felsberga un Artūrs Oskars Mitrevics. Viņi meistarību guvuši, dziedot Rīgas Doma kora skolas koros un mācoties tās vokālajā nodaļā. Dziedātāji kā solisti un diriģenti ir uzstājušies dažādos muzikālos projektos.

KRISTAPS IVANOVS (2. no kreisās) uzstājas kvarteta sastāvā.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru