Mazo futbolistu lielais triumfs

- 26.Augusts, 2016
Sports
Laikrakstā

Ar uzvaru no Rēzeknes, kur aizvadītās nedēļas nogalē norisinājās Latvijas Futbola federācijas kausa izcīņa futbolā 8:8 U-10 vecuma grupā (2006. gadā dzimušie), atgriezušies Vidzemes Futbola centra (VFC) jaunie censoņi. Trenera Ingus Ķirša vadītās komandas uzvara ir nebijis panākums mūspuses jauniešu futbolā.

Par Latvijas čempioniem savā vecuma grupā kļuva Roberts Apsītis (vārtsargs), Ēriks Maurs-Boks (komandas kapteinis), Maksimiljans Štauers, Krišjānis Upīte, Edgars Timmermanis, Kārlis Dūmiņš, Daniels Bondars, Konstantīns Gluzunovs, Daniels Cepeļevs, Martins Traubergs, Kristians Rusmanis, Ralfs Risevs (vārtsargs), Kristaps Erdmanis un Ritvars Krists Zauska. Komandas kodolu veidoja Valmieras futbola kluba audzēkņi, pastiprināti ar diviem puišiem no Smiltenes.

Visa turnīra gaitā mūsējie futbolisti tā arī palika nepārspēti, punktus zaudējot tikai vienā spēlē. Apakšgrupu spēlēs uzvaras tika izcīnītas pret FS Metta (1:0), FK Liepāja (2:1), JDFS Alberts (3:2), Spartaks/Jūrmala (3:1) un BFC Daugavpils-2 (3:1). Otrā un izšķirošā posma spēlēs VFC jaunie futbolisti cīnījās neizšķirti (0:0) ar FK Tukums-2000/TSS un uzvarēja FK Ventspils (4:1), tādējādi pēc punktiem ierindojoties 1. vietā. Otrie, atpaliekot par punktu, palika FS Metta futbolisti, bet trešā vieta tika tukumniekiem.

UZVARĒTĀJI. Gavilē Latvijas čempioni U-10 vecuma grupā — Vidzemes Futbola centra futbolisti ar treneri Ingu Ķirsi.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru