Valmieras Magnēta 45. sezona jau pusē

- 19.Jūlijs, 2016
Sports
Laikrakstā

Savā 45 gadu jubilejas sezonā tautas orientēšanās sacensības Valmieras Magnēts joprojām ik ceturtdienu Valmieras apkārtnes mežos ievelk šī sporta veida azartiskos entuziastus. Aiz muguras jau 12 šīs sezonas kārtas, priekšā vēl 10. Nevienā no notikušajām mazāk par 120 dalībniekiem mežā nav gājuši. Apmeklētākajā — piemājas Baiļu kārtā piedalījās pat 176 sportisti, kas ir pēdējo sezonu rekords, un tas liecina, ka šī absolūti demokrātiskā sporta veida popularitāte aug ne tikai Rīgas apkārtnē, bet arī mūsu pusē.

Kā allaž viskuplākā dalībnieku konkurence par kopvērtējuma vietām ir novērojama atklātajās grupās — kā vīriešu, tā sieviešu A, B un C grupā. Daudziem gan sāncensība ar konkurentiem mežā ir otršķirīga, jo visi spēki tiek veltīti cīņai ar sevi un kartes lasīšanu.

Iesaistīties Valmieras Magnētā nekad nav par vēlu. Sacensībās, kur galvenie instrumenti veiksmīgam startam ir paša kājas un galva, var piedalīties ikviens neatkarīgi no pases datiem un fiziskās sagatavotības. Viss, kas nepieciešams, ir iespēja nokļūt līdz sacensību centram, piemērots apģērbs skriešanai mežā un nedaudz naudas makā dalības apmaksai.

Tiekamies jau šo ceturtdien 13. kārtā — Pūpoli A (marķējums uz sacensību centru no Brenguļiem, sekojiet sarkanbaltajiem lukturiem un norādēm). Vairāk — zvoc.lv.

UZ STARTU. Un šahs ar mežu var sākties.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru