Sandrai Aleksejevai bronzas medaļa Eiropas čempionātā BMX

- 12.Jūlijs, 2016
Sports
Laikrakstā

Nedēļas nogalē Itālijas pilsētā Veronā notika Eiropas čempionāts BMX, kurā lielisku panākumu guvusi «Tālava/VBSS» sportiste un arī kluba bērnu trenere Sandra Aleksejeva, izcīnot trešo vietu sieviešu elites sacensībās, kas uzskatāms par vienu no lielākajiem panākumiem viņas profesionālajā karjerā.

Līdz lielajam finālam tika arī Edvards Glāzers, kurš startēja B15 grupā. Tāpat kā šī gada pasaules čempionātā, arī šoreiz «Tālava/VBSS» sportists finišu sasniedza kā ceturtais ātrākais. Savukārt uzvara šajā vecuma grupā tika citam latvietim — Reino Liepiņam, bet septīto vietu izcīnīja Rinalds Jānis Kārkliņš.

Kopumā Eiropas čempionātā piedalījās 94 sportisti no Latvijas un viņu vidū bija seši «Tālava/VBSS» pārstāvji. Kopā ar Aleksejevu un Glāzeru vēl nozīmīgajā sporta notikumā piedalījās Līva Lizete Glāzere (G12), Kārlis Pedraudzis (B12), Ričards Vecvagars (B10) un Mikus Strazdiņš (MJ), bet diemžēl šoreiz viņi līdz izšķirošajām cīņām netika, izstājoties ātrāk no turpmākajām sacensībām.

Pašmāju BMX sacensības turpināsies 23. jūlijā, kad Madonā notiks «SMS.Credit.lv» Latvijas čempionāta kārtējais posms.

LATVIETE SANDRA ALEKSEJEVA blakus uzvarētājai — vācietei Sārai Zeilerei un otrās vietas ieguvējai — francūzietei Marine Lakoste.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru