Piestāj Valmierā

5.Jūlijs, 2016
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Apkārt Baltijas jūrai — tādu maršrutu izvēlējušies starptautiskā rallija «Baltic Sea Circle 2016» organizatori. Brauciens ar mūsdienu izpratnē seniem transportlīdzekļiem ved no Hamburgas caur Kaļiņingradu, tālāk — Tallina, Sanktpēterburga, Murmanska, Nordkaps, Lofotu salas, Stokholma un atkal Hamburga. Aizvadītās nedēļas nogalē trīs ekipāžas apstājās Valmierā.

Rallijam, kurā var piedalīties ar 20 gadu un vecākiem transporta līdzekļiem, starts tika dots 18. jūnijā Hamburgā. Rallija garums 7500 km, kas jāveic, 16 dienās apceļojot desmit valstis.

Kā «Liesmu» informēja Valmieras un Gīterslo apriņķa sadarbības koordinatore Rudīte Markus, vienas ekipāžas vadītājs ir Gīterslo apriņķa iedzīvotājs Bernhards Rīpe, tādēļ arī par vienu no pieturas punktiem tikusi izvēlēta Valmiera.

Rallijam ir arī labdarības mērķi. Sadarbībā ar organizāciju «Autonome Jugendwerkstatt Hamburg e.V.» rallija dalībnieki līdzi paņēmuši dāvanas slimnīcām. Rallija dalībnieki dāvanu — cepurītes priekšlaikus dzimušajiem bērniņiem — pasniedza Vidzemes slimnīcas dzemdību nodaļai.

RALLIJA DALĪBNIEKI VALMIERĀ. Brauciena ekipāžas. Vitauta Staņas foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru