Toms Karlivāns — divkārtējs Latvijas čempions

17.Jūnijs, 2016
Sports
Laikrakstā

11. un 12. jūnijā Valmierā Kazu krācēs visu trīs Baltijas valstu airēšanas slalomisti, tostarp vairāki Latvijas, Lietuvas un Igaunijas klubu vadošie sportisti, cīnījās Latvijas čempionātā.

Vidzemes sporta asociācijas airēšanas slalomisti kāpa uz goda pjedestāla visiem pakāpieniem, biedrība kļuva par valsts čempioni klubu vērtējumā, un komandas līderim Tomam Karlivānam dubultuzvara — zelts gan K1M, gan 3xK1M laivu klasē vīriešiem.

Latvijas čempiona titulu izcīnīja Toms Karlivāns (K1M un 3xK1M), Krišs Meļņikonis (3xK1M), Emīls Putniņš (3xC1M), Evita Savickaite (3xK1W) un Kaspars Pakers (K1M veterāni). Pēc pleca izmežģījuma Kasparam Pakeram arī pārējā kaluma medaļas — sudrabs 3xK1M laivu klasē un bronza K1M kategorijā. 3. vietas laureāti — Emīls Putniņš (C1M), Evita Savickaite (K1W veterāni) un Mārcis Bogdanovičs (3xC1M).

Apsveicami arī, ka Latvijas čempionāta K1M finālā ielauzās Guntars Strazdītis (8. vieta) un Intars Vaičuks (9. vieta). Pie pusfināla robežas šajā kategorijā šoreiz palika Lauris Ciguzis un Kārlis Svīķis.

Jau pavisam drīz Vidzemes sporta asociācijas airēšanas slalomisti cīnīsies par Latvijas IV Olimpiādes medaļām.

TOMS KARLIVĀNS. Daces Karlivānes foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru