Prezidenta balva atkal mājiniekiem

- 14.Jūnijs, 2016
Sports
Laikrakstā

Nedēļas nogalē notikušās 22. Valsts Prezidenta balvas izcīņas sacensības vieglatlētikā atmiņā paliks ar gaužām neviesmīlīgiem laikapstākļiem.

Lietus, vējš un aukstais laiks bija faktori, kas ne tikai atbaidīja skatītājus piektdienas pēcpusdienā un nākamās dienas pirmajā pusē doties uz J. Daliņa stadionu vērot mačus klātienē, bet arī liedza sportistiem parādīt visu, uz ko tie ir spējīgi. Tomēr visā Latvijā iecīnītākie vieglatlētikas svētki izdevās — bija gan augstas klases rezultāti, gan titulēti viesi, uz ko paraudzīties, gan ar savu klātbūtni pagodināja pats sacensību patrons — Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

Sacensību pirmajā dienā visgaidītākā disciplīna bija šķēpu mešana sievietēm, kurā startēja mūsu olimpiskā cerība Madara Palameika. Madara savu darbu paveica ar diviem metieniem, otrais bija uzvaru nesošais — 63,12 m. Lielākā uzmanība gan tika Līnai Mūzei, kas ar pirmo šķēpa raidījumu (62,09 m) trāpīja olimpiskajā normatīvā, tā nopelnot sev ceļazīmi uz Rio.

KAIMIŅU BŪŠANA. Skrejceļā dāmas 200 m distancē — lietuviete Eva Misiūnaite, latviete Sindija Bukša un igauniete Maris Megi.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru