Aizvadīts ikgadējais Auto-Moto-Velo

2.Jūnijs, 2016
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Brīvdienās veiksmīgi aizvadīts ikgadējais pasākums «Auto- Moto-Velo», kas šogad notika 27. reizi un visas dienas garumā pulcēja vairāk nekā 1000 apmeklētāju.

Rīts, kā jau ierasts, sākās ar novada domes priekšsēdētāja Māra Zvirbuļa uzrunu un laba vēlējumiem startos, ar īsu kopsavilkumu par dienas gaitu un iespējām. Kopumā apmeklētājiem tika piedāvātas 16 dažādas disciplīnas  — velosipēdu figurālā vadīšana, motociklu vadīšana, vieglo automašīnu vadīšana, šautriņas mešana, lēkšana ar lecamauklu, makšķerēšana ezerā, šaušana, basketbola soda metieni, pužļu likšana, futbola zibensturnīrs, svaru bumbas raušana, svaru bumbas mešana, foto orientēšanās ar uzdevumiem, pludmales volejbols, jautrā stafete un pirmo reizi pasākumā — «Spēlē novusu ar meistaru».

Apmeklētāko disciplīnu Top 10: šautriņu mešana — 155 dalībnieki, basketbola soda metieni — 111, puzles — 107, šaušana — 97, jautrā stafete — 82, svaru bumbas mešana — 81,  riteņbraukšana — 74, lēkšana ar lecamauklu — 68, futbols — 45, foto orientēšanās — 40 dalībnieki.

Lielu paldies organizatori saka visiem, kas iesaistījās pasākumu organizēšanā un vadīšanā — gan tiesnešiem, gan daudzajiem palīgiem un atbalstītājiem.

ŠAUŠANAS disciplīnā roku izmēģināt vēlējās daudzi pasākuma dalībnieki. Foto no personiskā arhīva


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru