Bērzainiete Arta Renāte Rulle — Latvijas čempione

25.Februāris, 2016
Sports
Laikrakstā

Aizvadītās nedēļas nogalē, 20. — 21. februārī, Alūksnes novada Veclaicenes pagasta Kornetu pļavās divās dienās tika izcīnītas pirmās 2016. gada Latvijas čempionātu medaļas orientēšanās sportā.

Par spīti nepastāvīgajiem laika apstākļiem, organizatori, netaupot laiku un pūles, bija sagatavojuši trases atbilstoši sacensību statusam, un Latvijas labākie ziemas orientieristi varēja godam sadalīt godalgas sprinta un vidējās distances sacensībās.

Vidējā distancē W16 grupā 15 dalībnieču konkurencē Latvijas čempiones titulu izcīnīja Bērzaines pagasta iedzīvotāja Arta Renāte Rulle, kura 5,3 km garo distanci ar 12 kontrolpunktiem veica 44 minūtēs un 7 sekundēs.

Sprinta distancē W16 grupā, kurā bija jānoslēpo 2,6 km un jāatrod 9 kontrolpunkti, A. R. Rulle izcīnīja 2. vietu ar rezultātu 19:39, ziņo novada pašvaldības speciāliste Elīna Upīte.

Dalībnieku skaitu krietni kuplināja Lietuvas orientieristi, kuriem šīs sacensības arī bija nacionālais čempionāts, un pāris igauņu.

ARTA RULLE — uz sprinta pjedestāla otra augstākā pakāpiena, blakus uzvarētājai, savai komandas biedrenei Elizabetei Ločmelei. Sacensību organizatoru foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru