Rubene sāk cerīgi, Valmiera ne tik

- 23.Februāris, 2016
Sports
Laikrakstā

Izspēlētas ELVI florbola līgas vīriešiem ceturtdaļfināla pāru pirmās divas spēles. «Rubenes» florbolisti pirmajā cīņā piekāpās Cēsu «Lekringam» ar 3:9, bet revanšējās dienu vēlāk, uzvarot tos ar 2:1. FBK «Valmiera/ViA» florbolisti, cīnoties nepiekāpīgi, tomēr zaudēja pirmajā duelī ar «Mogo-RTU/Rockets» vienību, piekāpjoties tai tikai papildlaikā ar 5:6. Otrajā cīņā atkal pārāki izrādījās Rīgas studenti, apspēlējot valmieriešus ar rezultātu 4:2.

«Rubenes» un «Lekringa» pirmajā spēlē pārpildītajā Kocēnu sporta namā jau pirmā perioda laikā vadībā ar 4:1 izvirzījās viesi. Arī pēc otrās trešdaļas trīs vārtu pārsvaru saglabāja cēsnieki — 6:3. Pēdējā periodā laukuma saimniekiem pie vārtu guvuma tikt vairs neizdevās, bet viņu ciemiņi iemeta vēl trīs golus un svinēja ļoti pārliecinošu uzvaru ar 9:3. 4 (1+3) punktus cēsnieku labā guva Aleksandrs Abramovs, kas arī saņēma labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās. Par labāko starp kocēniešiem atzina vienu vārtu autoru Ivaru Jēkabsonu, 2 (1+1) punkti Ata Stepāna kontā.

Lai revanšētos cēsniekiem, «Rubenei» otrajā spēlē pietika vien ar diviem vārtu guvumiem. Rezultātu gan jau 36. spēles sekundē atklāja cēsnieki Emīla Dzalba personā (1:0), bet 12. minūtē Atis Stepāns ar precīzu metienu panāca izlīdzinājumu. Līdz nākamajam vārtu guvumam vairāk nekā 500 skatītājiem bija jāgaida tik ilgi, ka varēja jau sākt domāt par papildlaiku. Tas tomēr nebija vajadzīgs, jo sešas (!) sekundes pirms pamatlaika beigām Ritvara Bērziņa piespēli vārtu guvumā pārvērta tas pats Atis Stepāns — 2:1.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā tika atzīts abu vārtu autors Atis Stepāns. Labākā spēlētāja balvu Cēsu komandā saņēma Kārlis Bulmeistars, kurš šajā spēlē ar rezultativitāti gan neizcēlās. Sērijā — 1:1.

ATIS STEPĀNS izslēgšanas spēles uzsācis vareni. Divās cīņās iekrāti 4 (3+1) punkti. floorball.lv foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru