Klāt florbola visu vai neko

- 19.Februāris, 2016
Sports
Laikrakstā

Noslēdzies ELVI florbola līgas vīriešiem regulārais turnīrs. Tā pēdējā kārtā visai pārliecinošu uzvaru izcīnīja Kocēnu «Rubene», kas savā laukumā ar 10:1 sagrāva «Valmieru/ViA». Šī uzvara kocēniešiem ļāva pakāpties uz 4. vietu turnīra tabulā, iegūstot sava laukuma priekšrocības izslēgšanas spēļu ceturtdaļfinālā, kur tās pretiniece būs Cēsu «Lekrings». «Valmiera/ViA» gala rezultātā ieņēma 6. vietu un ceturtdaļfinālā tiksies ar «Mogo-RTU/Rockets».

Labākā spēlētāja titulu šajā spēlē uzvarētāju komandā saņēma vārtsargs Āris Aldiņš, kurš atvairīja 30 no 31 pretinieku metiena. Rezultatīvākais «Rubenes» sastāvā bija Atis Stepāns ar 4 (2+2) punktiem, Ingars Matisons izcēlās ar «hat-trick», bet Ritvaram Bērziņam un Gatim Akūlovam pa 2 (1+1) punktiem. Goda vārtus Valmieras komandas labā guva Mārtiņš Broks, bet par labāko spēlētāju tika atzīts Aigars Belasovs.

Pirmā tikšanās ar pašreizējo valsts čempionvienību Cēsu «Lekrings» notiks jau šosestdien Kocēnos. Spēles sākums pl. 20. Otrā spēle dienu vēlāk turpat, tās sākums pl. 16.

Savukārt «Valmiera/ViA» savu izslēgšanas spēļu ciklu uzsāks izbraukumā sestdien un svētdien, spēkojoties ar regulārā čempionāta trešās vietas ieguvējiem «Mogo-RTU/Rockets».

RUBENE GRAUJ. Rubeniešu Ingara Matisona un Gata Akūlova spiedienu uz vārtiem cenšas neitralizēt valmieriešu pirmais numurs Agris Rogainis. Jura Kalniņa foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru