Jaunajai sezonai gatavi!

2.Oktobris, 2015
Sports
Laikrakstā

Otrdien preses konferencē Vidzemes Augstskolā par saviem mērķiem, sākoties jaunajai LBL sezonai, informēja LBL 2. divīzijas čempionāta komandas Vidzemes Augstskola/Valmiera Glass runasvīri. Par starpsezonā paveikto, komandas komplektāciju un mērķiem jaunajā sezonā stāstīja komandas ģenerālmenedžeris Miks Balodis, augstskolas rektors Gatis Krūmiņš, Valmiera Glass ražošanas vadītājs Ģirts Vēveris un komandas basketbolists Rolands Eglītis.

STARTAM GATAVI! Preses konferencē par Vidzemes Augstskolas/Valmiera Glass labu izdošanos basketbola laukumā pārliecināti (no labās) Rolands Eglītis, Miks Balodis, Gatis Krūmiņš un Ģirts Vēveris.

Miks Balodis uzsvēra, ka augstskolas komanda LBL spēlēs jau piekto sezonu — pirmais gads pagāja 3. divīzijā, pēc tam jau visi nākamie — 2. divīzijā. Starpsezonā komandas sastāvu, kurā patlaban ir 23 basketbolisti, papildinājuši 9 jauni studenti, kopā jau studentu skaits sasniedzis 16. Komandā spēlēs arī 4 skolnieki, pārējie 3 būs jau pieredzējušāki spēlētāji. Koptreniņus sākuši jūlija beigās, īpašs uzsvars likts uz fizisko sagatavotību. Vidzemes Augstskola/Valmiera Glass spēlēs gan LBL 2. divīzijā, gan ar fārmklubu — arī 3. divīzijā, vēl nav īsti skaidrs par dalību Studentu basketbola līgā. Komandas mērķis — pusfinālā, kas būtu kāpiens augšup no piektās vietas pērnajā sezonā.Gatis Krūmiņš, kam basketbols nav svešs arī pašam, bija pozitīvi emocionāls: «Man ir patiess prieks, ka šāda komanda ir un attīstās! Tagad bieži lieto tādu vārdu kā ekosistēma. Tas nozīmē, ka kaut kur kaut kas var labi attīstīties. Tad nu es teiktu, ka Valmiera ir tāda vieta, kur ļoti labi var attīstīties basketbols jeb Valmierā ir basketbolam piemērota ekosistēma!»


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru